500 g | Těstoviny | |
500 g | Mleté maso | |
120 g | Rajčatový protlak | |
4 lžíce | Kečup | |
2 ks | Cibule | |
2 ks | Feferonky | |
Červené mletá paprika | ||
Pepř | ||
Sůl | ||
Olej |
1 | Uvaříme těstoviny v osolené vodě. |
2 | Na rozpáleném oleji na pánvi osmahneme na jemno nakrájenou cibulku dozlatova. |
3 | Poté přidáme mleté maso, rozmělněné vařečkou, rajský protlak, na malé kostičky nakrájené feferonky, dosolíme, dopepříme a necháme podusit pod pokličkou. |
4 | Když je maso hotové přidáme cca 3-4 lžíce kečupu (nejlépe Otma Gurmán) a necháme ještě chvilku povařit. |
5 | Hotové jídlo můžeme ještě posypat strouhaným sýrem. |