Doporučujeme
Hovězí burger
5.0
1 hodnotilo| 0 komentáře| 0 oblíbené
Ingredience

700 gHovězího mletého masa
3 lžičkySoli
2 lžičkySušené petrželky
1/4 lžičkyČerstvě namletého pepře

Postup

Do masa přidáme sůl, pepř, petrželku a vše dobře promícháme.
Poté z ochuceného masa vytvarujeme placky o průměru cca 10 cm a tloušťce 2 cm.
Každou placku zabalíme do potravinářské fólie a necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny.
Opékáme na rozpáleném grilu, nebo na pánvi z obou stran dozlatova.
Žemle pomažeme tatarskou omáčkou, kečupem, nebo hořčicí, přidáme plátek ledového salátu, na salát vložíme maso, na maso plátek sýra a na sýr plátky rajčete a přiklopíme.
Z uvedeného množství máme cca 12 šťavnatých burgerů.

Přidat do oblíbených
Komentáře
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte