chevron_left
chevron_right
close
Máme nový web
Nové recepty přidáváme na náš nový web knitting.cz. Na nový web postupně přidáváme starší recepty z nevim-co-varit.cz. Na knitting.cz najdete nejen recepty, ale i recenze, skupiny, diskuze a ručně vyráběné výrobky. Jedná se o začínající sociální síť pro milovníky vaření a ručních prací, kteří rádi diskutují a sdílejí své zkušenosti a nápady. Můžete přidávat recepty, výrobky, produkty k recenzování, recenzovat produkty, vytvářet skupiny a diskuzní vlákna, ...

Doufáme, že se Vám na novém webu bude líbit a těšíme se na Vaši návštěvu.
Krásný den přeje tým knitting.cz
Hovězí burger
5.0
1 hodnotilo| 0 komentáře| 0 oblíbené
31. 8. 2018
Ingredience

700 gHovězího mletého masa
3 lžičkySoli
2 lžičkySušené petrželky
1/4 lžičkyČerstvě namletého pepře
Do oblíbených
Sdílet
porcí/ks: 10
1 hodina

Postup

1
Do masa přidáme sůl, pepř, petrželku a vše dobře promícháme.
2
Poté z ochuceného masa vytvarujeme placky o průměru cca 10 cm a tloušťce 2 cm.
3
Každou placku zabalíme do potravinářské fólie a necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny.
4
Opékáme na rozpáleném grilu, nebo na pánvi z obou stran dozlatova.
5
Žemle pomažeme tatarskou omáčkou, kečupem, nebo hořčicí, přidáme plátek ledového salátu, na salát vložíme maso, na maso plátek sýra a na sýr plátky rajčete a přiklopíme.
6
Z uvedeného množství máme cca 12 šťavnatých burgerů.

Komentáře
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte