Doporučujeme
Fialové smoothie
recept by Daniela K.
07.10.2017
Tuňáková omáčka s feferonkou
4.1
9 hodnotilo| 0 komentáře| 0 oblíbené
Ingredience

200 gRajčata
150 gTuňák v konzervě
30 gMáslo
5 lžicKečup nebo rajčatový protlak
3 ksFeferonky
1 ksCibuele
1 ksČervená paprika
Sůl

Postup

Na rozpáleném másle osmažíme dozlatova na kostičky nakrájenou cibuli.
Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, papriku a feferonky, necháme podusit.
Když jsou rajčata měkká přidáme tuňáka, rajčatový protlak nebo kečup a necháme chvilku povařit.
Podáváme s těstovinami a posypeme nastrouhaným sýrem.

Přidat do oblíbených
Komentáře
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte