chevron_left
chevron_right
close
Máme nový web
Nové recepty přidáváme na náš nový web knitting.cz. Na nový web postupně přidáváme starší recepty z nevim-co-varit.cz. Na knitting.cz najdete nejen recepty, ale i recenze, skupiny, diskuze a ručně vyráběné výrobky. Jedná se o začínající sociální síť pro milovníky vaření a ručních prací, kteří rádi diskutují a sdílejí své zkušenosti a nápady. Můžete přidávat recepty, výrobky, produkty k recenzování, recenzovat produkty, vytvářet skupiny a diskuzní vlákna, ...

Doufáme, že se Vám na novém webu bude líbit a těšíme se na Vaši návštěvu.
Krásný den přeje tým knitting.cz
close


* Chybný email


* Chybné heslo

Přihlásit
Přihlásit přes
Založit nový účet
´
Probíhá připojování
Tuňáková omáčka s feferonkou
4.1
9 hodnotilo| 0 komentáře| 0 oblíbené
18. 10. 2017
Ingredience

200 gRajčata
150 gTuňák v konzervě
30 gMáslo
5 lžicKečup nebo rajčatový protlak
3 ksFeferonky
1 ksCibuele
1 ksČervená paprika
Sůl
Do oblíbených
Sdílet
porcí/ks: 5
1 hodina

Postup

1
Na rozpáleném másle osmažíme dozlatova na kostičky nakrájenou cibuli.
2
Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, papriku a feferonky, necháme podusit.
3
Když jsou rajčata měkká přidáme tuňáka, rajčatový protlak nebo kečup a necháme chvilku povařit.
4
Podáváme s těstovinami a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte