chevron_left
chevron_right
close
Máme nový web
Nové recepty přidáváme na náš nový web knitting.cz. Na nový web postupně přidáváme starší recepty z nevim-co-varit.cz. Na knitting.cz najdete nejen recepty, ale i recenze, skupiny, diskuze a ručně vyráběné výrobky. Jedná se o začínající sociální síť pro milovníky vaření a ručních prací, kteří rádi diskutují a sdílejí své zkušenosti a nápady. Můžete přidávat recepty, výrobky, produkty k recenzování, recenzovat produkty, vytvářet skupiny a diskuzní vlákna, ...

Doufáme, že se Vám na novém webu bude líbit a těšíme se na Vaši návštěvu.
Krásný den přeje tým knitting.cz
close


* Chybný email


* Chybné heslo

Přihlásit
Přihlásit přes
Založit nový účet
´
Probíhá připojování
Candát na másle se smetanovou omáčkou
4.7
9 hodnotilo| 0 komentáře| 0 oblíbené
13. 3. 2018
Ingredience

Candát:
250 gCandát
40 gMáslo
2 lžíceCitronová šťáva
Sůl

Omáčka:
5 lžicSmetana ke šlehání
1 lžíceCitronová šťáva
Špetka soli
Do oblíbených
Sdílet
porcí/ks: 2
30 minut

Postup

1
Filety candáta osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet.
2
Poté na pánvi rozehřejeme máslo a přidáme filety, nejdříme opákáme 2-3 minuty kůží dolů a poté další 2-3 minuty z druhé strany.
3
Hotového candáta vyjmeme z pánve a a do zbylé šťávy na pánvi přidáme smetanu, citronovou šťávu a špetku soli.
4
Omáčku krátce povaříme.
5
Hotovou omáčkou polijeme candáta.

Komentáře
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte