4 pytlíčky | Rýže | |
500 g | Kuřecí prsní řízky | |
330 g | Moravanka | |
400 g | Bonduelle mexická směs | |
2 ks | Cibule | |
5 lžiček | Červená mletá paprika | |
Olej | ||
Pepř | ||
Sůl |
1 | Kuřecí řízky nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, lžíci oleje a necháme odležet v lednici. |
2 | Mezitím si nakrájíme cibuli na kostičky a na pánvi opečeme dozlatova. |
3 | Poté přidáme naložené maso, chvilku opečeme, přidáme zeleninu a dusíme pod pokličkou dokud není maso hotové. |
4 | Rýži uvaříme dle návodu. |
5 | Hotovou rýži zamícháme do hotové směsi. |
6 | Rizoto podáváme s nastrouhaným sýrem. |