1 ks | Bochník chleba | |
2 ks | Cibule | |
3 ks | Červená paprika | |
4 ks | Buřty | |
600 g | Zakysaná smetana | |
300 g | Tvrdý sýr | |
Sůl |
1 | Bochník chleba si rozkrojíme podélně tak, aby nám vznikla dolní a horní část. |
2 | Obě půlky bochníku vydlabeme. |
Náplň: | |
1 | Papriku,cibuli, tvrdý sýr, buřty nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy, přidáme zakysanou smetanu, dle chuti přisolíme a zamícháme. |
2 | Připravenou náplň vložíme do obou vydlabaných polovin chleba. |
3 | Vložíme do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme 20 minut. |
4 | Zbytky chleba, které nám zbyly po vydlabání, můžeme přidat spolu s plněným bochníkem do trouby, vznikne z něj křupavá dobrota. |