1 bochník | Chléb | |
500 g | Mleté maso | |
250 g | Sýr | |
2 ks | Velké brambory | |
1 ks | Cibule | |
4 ks | Feferonka | |
3 lžíce | Kečup | |
2 lžičky | Mletá červená paprika | |
Sůl | ||
Pepř | ||
Kmín |
1 | Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme dorůžova a přidáme 2 lžičky mleté papriky, mleté maso, kmín a sůl. |
2 | Pod pokličkou dusíme asi 20 minut. |
3 | Poté přidáme kečup, na jemno nakrájené feferonky, dvě vařené nahrubo nastrouhané brambory a ještě chviličku povaříme. |
4 | Směs namažeme na plátky chleba, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby na 180°C cca 20-30 minut. |